Bedankt voor 2016. En een goed en gelukkig nieuwjaar.

Beste allemaal,

Dit is de laatste dag van het ‘oude’ jaar en ik wil iedereen een heel goed en gelukkig nieuwjaar wensen.

Het afgelopen jaar is voor mijn De Zorgmarkt grotendeels naar tevredenheid verlopen. Nu al weer 7 jaar (zzp-er) en het bevalt prima. Met name het binnen mogen kijken bij verschillende bedrijven, het uitvoeren van interessante opdrachten in een steeds veranderende zorgmarkt, weer veel bijgeleerd en het blijvende vrijheidsgevoel.

Privé is er ook het nodige gebeurd. Een aantal trieste maar gelukkig ook veel fijne dingen.

Het komende jaar weer de nodige plannen.  Gewoon doorgaan met werken, goed zorgen voor mijn familie, genieten van Eindhoven, ons buiten in Appeltern en van het contact met onze vrienden.

Voor nu wens ik jou en de jou-en veel geluk, een goede gezondheid en succes in je werk en in het behalen van jouw doelen in 2017.

Hartelijke groet,

Olaf Wijman.

Over olafwijman

Olaf Wijman (1959) is goed ingevoerd in de materie en gepokt en gemazeld als verkoper. In de wereld van medische hulpmiddelen en de zorg overziet hij alle facetten: de problemen maar vooral de oplossingen daarvan. Dankzij zijn brede werkervaring is hij zowel inhoudelijk als strategisch sterk. Hij is door de wol geverfd in sales, accountmanagement, salesmanagement, productkennis en –ontwikkeling en in educatie. Zijn kennis en werkervaring deed Olaf op bij grote spelers in de sector zoals Bauerfeind, Imgroma/Brocacef, Eli Lilly, Arion, Abena, King/Bunzl, Espria en Limatra. Maar hij kent de zorg ook uit eigen ervaring als verpleegkundige binnen diverse specialismen bij UMC St Radboud. Bovendien pionierde hij als een van de eerste ondernemers in de commerciële thuiszorg. De laatste jaren heeft Olaf als ad interim-adviseur binnen De Zorgmarkt zijn kennis enorm verbreed dankzij uiteenlopende succesvolle projecten (zoals Verzorgend Wassen), marketing en marktonderzoek, e-learning en innovaties in de basiszorg.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s