Ruimte voor een mooi initiatief: Geef om Zorg

De zorg staat onder druk. Ouderen en (verstandelijk) beperkten in zorginstellingen en mensen die worden ondersteund met thuiszorg ervaren dit iedere dag. Er is minder geld voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Deze mensen kunnen wel wat extra steun gebruiken.

Daarom zijn ABENA Healthcare en 1%Club gestart met Geef om Zorg. Wij zijn er voor vrijwilligers, zorgprofessionals en alle andere mensen die net als wij de zorg in Nederland een warm hart toedragen. Samen maken we het leven van hulpbehoevenden in de zorg een stukje leuker.

Om goede initiatieven een extra steun in de rug te geven, maken alle projecten die 50% van hun doelbedrag hebben opgehaald kans op een extra donatie vanuit Abena. Het gesponsorde bedrag kan oplopen tot maximaal €1.000,-.

Voor meer informatie ga naar http://www.geefomzorg.nl

Over olafwijman

Olaf Wijman (1959) is goed ingevoerd in de materie en gepokt en gemazeld als verkoper. In de wereld van medische hulpmiddelen en de zorg overziet hij alle facetten: de problemen maar vooral de oplossingen daarvan. Dankzij zijn brede werkervaring is hij zowel inhoudelijk als strategisch sterk. Hij is door de wol geverfd in sales, accountmanagement, salesmanagement, productkennis en –ontwikkeling en in educatie. Zijn kennis en werkervaring deed Olaf op bij grote spelers in de sector zoals Bauerfeind, Imgroma/Brocacef, Eli Lilly, Arion, Abena, King/Bunzl, Espria en Limatra. Maar hij kent de zorg ook uit eigen ervaring als verpleegkundige binnen diverse specialismen bij UMC St Radboud. Bovendien pionierde hij als een van de eerste ondernemers in de commerciële thuiszorg. De laatste jaren heeft Olaf als ad interim-adviseur binnen De Zorgmarkt zijn kennis enorm verbreed dankzij uiteenlopende succesvolle projecten (zoals Verzorgend Wassen), marketing en marktonderzoek, e-learning en innovaties in de basiszorg.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s