Benieuwd naar de (re-)acties van bijvoorbeeld Mediq en Intrakoop

Alle academische ziekenhuizen aangesloten bij inkoopcoöperatie GDEKK

AMC, Erasmus MC, LUMC, Maastricht UMC+, Radboudumc, UMCG, UMC Utrecht en VUmc hebben zich aangesloten bij de Keulse inkoopcoöperatie GDEKK. Dat meldt de Nederlandse Federatie van Universitair Medisch Centra (NFU)

Volgens de NFU biedt het lidmaatschap van GDEKK onder meer mogelijkheden gezamenlijk de prijzen van (bijvoorbeeld) medische hulpmiddelen structureel te verlagen.
Dienstleistungs- und Einkaufsgemeinschaft Kommunaler Krankenhäuser eG (GDEKK) is een van de vijf grootste Duitse inkoopcombinaties met ruim 70 Duitse zorginstellingen als lid en een gezamenlijk jaarlijks inkoopvolume van meer dan 1 miljard euro.
GDEKK is een coöperatie zonder winstoogmerk waarbij het eigendom en toezicht bij de leden berust. In samenwerking met haar leden en gebruikers voert zij Europese aanbestedingsprocedures en onderhandelingen uit, aldus de NFU.
https://www.skipr.nl/actueel/id26404-alle-umcs-aangesloten-bij-inkoopcoperatie-gdekk.html#sthash.C1Rpzpbg.dpuf

Over olafwijman

Olaf Wijman (1959) is goed ingevoerd in de materie en gepokt en gemazeld als verkoper. In de wereld van medische hulpmiddelen en de zorg overziet hij alle facetten: de problemen maar vooral de oplossingen daarvan. Dankzij zijn brede werkervaring is hij zowel inhoudelijk als strategisch sterk. Hij is door de wol geverfd in sales, accountmanagement, salesmanagement, productkennis en –ontwikkeling en in educatie. Zijn kennis en werkervaring deed Olaf op bij grote spelers in de sector zoals Bauerfeind, Imgroma/Brocacef, Eli Lilly, Arion, Abena, King/Bunzl, Espria en Limatra. Maar hij kent de zorg ook uit eigen ervaring als verpleegkundige binnen diverse specialismen bij UMC St Radboud. Bovendien pionierde hij als een van de eerste ondernemers in de commerciële thuiszorg. De laatste jaren heeft Olaf als ad interim-adviseur binnen De Zorgmarkt zijn kennis enorm verbreed dankzij uiteenlopende succesvolle projecten (zoals Verzorgend Wassen), marketing en marktonderzoek, e-learning en innovaties in de basiszorg.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s