Vilans: Overzicht consumentenelektronica voor zorg

‘We hopen dat het overzicht zorgorganisaties inspireert te experimenteren met consumententechnologie’.

 

Dit overzicht geeft een indruk van wat er zoal op de markt is aan consumententechnologie waar zorgorganisaties gebruik van kunnen maken. Het overzicht is een momentopname en zeker niet volledig. Dagelijks komen er nieuwe apps en apparaten op de markt, dus een vandaag gemaakt overzicht is morgen verouderd. Toch vonden we dat dit geen excuus mocht zijn om er niet aan te beginnen.

We hopen dat het overzicht zorgorganisaties inspireert te experimenteren met consumententechnologie. Alleen dan ziet u of iets toepasbaar is of dat er kanttekeningen zijn.

Overzicht consumentenelektronica voor zorg

Auteur(s) Nienke Nijhof, Doortje Boshuizen, Sandra Suijkerbuijk, Sanne van der Weegen
Jaar Januari 2016
Vorm Pdf-bestand

Download pdf-bestand

Klik om toegang te krijgen tot overzicht-consumentenelektronica-zorg.pdf

Klik om toegang te krijgen tot overzicht-consumentenelektronica-zorg.pdf

Over olafwijman

Olaf Wijman (1959) is goed ingevoerd in de materie en gepokt en gemazeld als verkoper. In de wereld van medische hulpmiddelen en de zorg overziet hij alle facetten: de problemen maar vooral de oplossingen daarvan. Dankzij zijn brede werkervaring is hij zowel inhoudelijk als strategisch sterk. Hij is door de wol geverfd in sales, accountmanagement, salesmanagement, productkennis en –ontwikkeling en in educatie. Zijn kennis en werkervaring deed Olaf op bij grote spelers in de sector zoals Bauerfeind, Imgroma/Brocacef, Eli Lilly, Arion, Abena, King/Bunzl, Espria en Limatra. Maar hij kent de zorg ook uit eigen ervaring als verpleegkundige binnen diverse specialismen bij UMC St Radboud. Bovendien pionierde hij als een van de eerste ondernemers in de commerciële thuiszorg. De laatste jaren heeft Olaf als ad interim-adviseur binnen De Zorgmarkt zijn kennis enorm verbreed dankzij uiteenlopende succesvolle projecten (zoals Verzorgend Wassen), marketing en marktonderzoek, e-learning en innovaties in de basiszorg.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s