Stelling: ik koop mijn medische hulpmiddelen straks gewoon bij de Aldi of Blokker

Stelling: ik koop mijn medische hulpmiddelen straks gewoon bij de Aldi of Blokker

Ouderen moeten steeds langer thuis blijven wonen door de nieuwe wet langdurige zorg. Ook krijgen ze steeds minder thuiszorg aangeboden en zijn ze aangewezen op vrienden en familie. Wie langer thuis blijft wonen heeft soms baat bij een sok-optrekhulp, een rollator, een plasbuis en nog veel meer van dit soort handige dingen, de zogenaamde medische hulpmiddelen.

Winkels als Blokker en Aldi spelen hier slim op in en bieden medische hulpmiddelen aan voor een lage prijs. En de winkel zit als het ware ‘om de hoek’. Hulpmiddelen kon je vroeger alleen bij een medische speciaalzaak krijgen. Voordeel van de speciaalzaak is dat ze een breder assortiment hebben en advies kunnen geven. Ze zijn vaak wel duurder.

Stelling:

Ik koop mijn medische hulpmiddelen straks gewoon bij de Aldi of Blokker.

Ik ben natuurlijk ook benieuwd of jij al eens zoiets gekocht hebt bij de Blokker of Aldi. En ben je er tevreden over?

(Wat is trouwens het huidige aanbod van medische hulpmiddelen bij Aldi en Blokker? Interessant om te onderzoeken).

 

http://www.consumentenbond.nl/community/forum/consumentenzaken/zorg-gezondheid/stelling-koop-mijn-medische-hulpmiddelen-straks-gewoon-aldi-blokker

 

Over olafwijman

Olaf Wijman (1959) is goed ingevoerd in de materie en gepokt en gemazeld als verkoper. In de wereld van medische hulpmiddelen en de zorg overziet hij alle facetten: de problemen maar vooral de oplossingen daarvan. Dankzij zijn brede werkervaring is hij zowel inhoudelijk als strategisch sterk. Hij is door de wol geverfd in sales, accountmanagement, salesmanagement, productkennis en –ontwikkeling en in educatie. Zijn kennis en werkervaring deed Olaf op bij grote spelers in de sector zoals Bauerfeind, Imgroma/Brocacef, Eli Lilly, Arion, Abena, King/Bunzl, Espria en Limatra. Maar hij kent de zorg ook uit eigen ervaring als verpleegkundige binnen diverse specialismen bij UMC St Radboud. Bovendien pionierde hij als een van de eerste ondernemers in de commerciële thuiszorg. De laatste jaren heeft Olaf als ad interim-adviseur binnen De Zorgmarkt zijn kennis enorm verbreed dankzij uiteenlopende succesvolle projecten (zoals Verzorgend Wassen), marketing en marktonderzoek, e-learning en innovaties in de basiszorg.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s