Waarom de Linkedingroep BASISZORG – A.D.L. – P.D.L.?

> Omdat de basiszorg vaak te kort schiet of er zelfs helemaal bij inschiet.

Verpleegkundigen, verzorgenden (én mantelzorgers) zijn elke dag weer een belangrijk deel van hun tijd bezig met het verrichten van basiszorgactiviteiten waarvan het (helpen met) wassen van zorgvragers er één is*. En toch is er relatief weinig aandacht om juist ook in de basiszorg te innoveren en te verbeteren. Wordt ook lid en lees, discussieer en leer mee.

ga naar http://bit.ly/1VWCjrI

Aandacht voor basiszorg zal altijd mijn warme belangstelling hebben en daar waar mogelijk blijf ook ik graag ‘mijn steentje’ bijdragen.

Met vriendelijke groet,

Olaf Wijman

Algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) zijn de handelingen die mensen dagelijks in het gewone leven verrichten. Het begrip wordt vooral in de zorg gebruikt om te bepalen in hoeverre iemand zelfredzaam is.

PDL staat voor Passiviteiten van het Dagelijks Leven.

Over olafwijman

Olaf Wijman (1959) is goed ingevoerd in de materie en gepokt en gemazeld als verkoper. In de wereld van medische hulpmiddelen en de zorg overziet hij alle facetten: de problemen maar vooral de oplossingen daarvan. Dankzij zijn brede werkervaring is hij zowel inhoudelijk als strategisch sterk. Hij is door de wol geverfd in sales, accountmanagement, salesmanagement, productkennis en –ontwikkeling en in educatie. Zijn kennis en werkervaring deed Olaf op bij grote spelers in de sector zoals Bauerfeind, Imgroma/Brocacef, Eli Lilly, Arion, Abena, King/Bunzl, Espria en Limatra. Maar hij kent de zorg ook uit eigen ervaring als verpleegkundige binnen diverse specialismen bij UMC St Radboud. Bovendien pionierde hij als een van de eerste ondernemers in de commerciële thuiszorg. De laatste jaren heeft Olaf als ad interim-adviseur binnen De Zorgmarkt zijn kennis enorm verbreed dankzij uiteenlopende succesvolle projecten (zoals Verzorgend Wassen), marketing en marktonderzoek, e-learning en innovaties in de basiszorg.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s