Project tbv Senegal. ‘Nu zijn we nog op zoek naar verschillende medische hulpmiddelen in de breedste zin van het woord, bruikbaar in een Bush Hospitaal’.

Nico van Stiphout: Ik ga een 4WD auto ombouwen tot ambulance, en deze dan naar Diogo in Senegal rijden. Dit alles in samenwerking met 3 Charity organisaties.
Het bedrijf waar ik werk (Molex Connector systems Eindhoven) heeft via een jaarlijkse goede doelen actie een bedrag geschonken aan Partnerschaft WestAfrika, een stichting van een Senegalese Collega werkzaam in Dld. Hij heeft een schooltje gebouwd in de afgelopen jaren en is nu bezig met een medische hulppost (nadruk maternity).
Het gedoneerde geld gaat hij gebruiken om de ambulance te verwezenlijken. Ik heb hem aangeboden om de ombouw te doen en de wagen daarheen te rijden. De wagen (Nissan Terrano) en de brancard heb ik al.
Nu zijn we nog op zoek naar verschillende medische hulpmiddelen in de breedste zin van het woord, bruikbaar in een Bush Hospitaal.
En liefst gesponsored, of tegen een vriendenprijsje.
Wie kan ons hierin helpen of heeft mensen in zijn of haar netwerk die hier behulpzaam in kunnen zijn.
Van verbandgaas tot ontsmettings vloeistof tot AID tot verpleegsters uniformen, scharen, kidney tray, babyweegschaal etc,

Met vriendelijke groet,
Nico van Stiphout

Over olafwijman

Olaf Wijman (1959) is goed ingevoerd in de materie en gepokt en gemazeld als verkoper. In de wereld van medische hulpmiddelen en de zorg overziet hij alle facetten: de problemen maar vooral de oplossingen daarvan. Dankzij zijn brede werkervaring is hij zowel inhoudelijk als strategisch sterk. Hij is door de wol geverfd in sales, accountmanagement, salesmanagement, productkennis en –ontwikkeling en in educatie. Zijn kennis en werkervaring deed Olaf op bij grote spelers in de sector zoals Bauerfeind, Imgroma/Brocacef, Eli Lilly, Arion, Abena, King/Bunzl, Espria en Limatra. Maar hij kent de zorg ook uit eigen ervaring als verpleegkundige binnen diverse specialismen bij UMC St Radboud. Bovendien pionierde hij als een van de eerste ondernemers in de commerciële thuiszorg. De laatste jaren heeft Olaf als ad interim-adviseur binnen De Zorgmarkt zijn kennis enorm verbreed dankzij uiteenlopende succesvolle projecten (zoals Verzorgend Wassen), marketing en marktonderzoek, e-learning en innovaties in de basiszorg.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s