Hierbij speelt verzorgend wassen (ook wel ‘wassen zonder water’) een belangrijke rol.

Nieuwe gratis e-learning ‘Wassen met Affectie’

 http://www.vilans.nl/nieuwsoverzicht-gratis-elearning-wassen-met-affectie.html

De e-learning is voor professionals die zorg verlenen aan cliënten met gedragsproblemen in de gehandicaptenzorg

In de e-learning ‘Wassen met Affectie’ krijgt u inzicht in het voorkomen van agressie en gedragsproblemen tijdens het wassen en douchen van mobiele cliënten. Het gaat hierbij om cliënten met een sociaal-emotioneel ontwikkelingsniveau vergelijkbaar met dat van een kind van 1 jaar. Hierbij speelt verzorgend wassen (ook wel ‘wassen zonder water’) een belangrijke rol. De e-learning is voor professionals die zorg verlenen aan cliënten met gedragsproblemen in de gehandicaptenzorg.

Certificaat e-learning

Bij het behalen van de e-learning krijgt u een certificaat. Wanneer u deze niet haalt kunt u de module net zo vaak herhalen als u wilt. Het gaat er immers om dat u zo veel mogelijk leert. De e-learning wordt aangeboden op het platform Free Learning en is daarom kosteloos.

De e-learning duurt ongeveer 20 minuten. Daarna heeft u voldoende kennis van de principes van ‘Wassen met Affectie’ om er in uw functie mee aan de slag te gaan.

Over olafwijman

Olaf Wijman (1959) is goed ingevoerd in de materie en gepokt en gemazeld als verkoper. In de wereld van medische hulpmiddelen en de zorg overziet hij alle facetten: de problemen maar vooral de oplossingen daarvan. Dankzij zijn brede werkervaring is hij zowel inhoudelijk als strategisch sterk. Hij is door de wol geverfd in sales, accountmanagement, salesmanagement, productkennis en –ontwikkeling en in educatie. Zijn kennis en werkervaring deed Olaf op bij grote spelers in de sector zoals Bauerfeind, Imgroma/Brocacef, Eli Lilly, Arion, Abena, King/Bunzl, Espria en Limatra. Maar hij kent de zorg ook uit eigen ervaring als verpleegkundige binnen diverse specialismen bij UMC St Radboud. Bovendien pionierde hij als een van de eerste ondernemers in de commerciële thuiszorg. De laatste jaren heeft Olaf als ad interim-adviseur binnen De Zorgmarkt zijn kennis enorm verbreed dankzij uiteenlopende succesvolle projecten (zoals Verzorgend Wassen), marketing en marktonderzoek, e-learning en innovaties in de basiszorg.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s