Engel van HIER en DAAR

Wanneer de 8-jarige dochter van arts Adrienna de Jonghe-Rouleau overlijdt aan een gemetastaseerd neuroblastoom, vindt ze dat ze hier iets mee moet doen.
Dat iets wordt een prentenboek voor kinderen. Anderhalf jaar na het overlijden van Chris ligt Engel van hier en daar in de winkel.

Het boek is bedoeld voor kinderen van rond de acht jaar én hun ouders en familie, die op wat voor manier dan ook met de dood te maken krijgen. Het boek gaat over een meisje dat als engel op aarde komt en dat naar haar ziek zijn vanaf de wolken naar de aarde kijkt. Een lief, troostend boek dat prima geschikt is om voor te lezen, ook aan broertjes en zusjes.

te bestellen via Uitgeverij: Ploegsma, € 12.99, ISBN 9789021674773

Over olafwijman

Olaf Wijman (1959) is goed ingevoerd in de materie en gepokt en gemazeld als verkoper. In de wereld van medische hulpmiddelen en de zorg overziet hij alle facetten: de problemen maar vooral de oplossingen daarvan. Dankzij zijn brede werkervaring is hij zowel inhoudelijk als strategisch sterk. Hij is door de wol geverfd in sales, accountmanagement, salesmanagement, productkennis en –ontwikkeling en in educatie. Zijn kennis en werkervaring deed Olaf op bij grote spelers in de sector zoals Bauerfeind, Imgroma/Brocacef, Eli Lilly, Arion, Abena, King/Bunzl, Espria en Limatra. Maar hij kent de zorg ook uit eigen ervaring als verpleegkundige binnen diverse specialismen bij UMC St Radboud. Bovendien pionierde hij als een van de eerste ondernemers in de commerciële thuiszorg. De laatste jaren heeft Olaf als ad interim-adviseur binnen De Zorgmarkt zijn kennis enorm verbreed dankzij uiteenlopende succesvolle projecten (zoals Verzorgend Wassen), marketing en marktonderzoek, e-learning en innovaties in de basiszorg.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s