Jos Burgers – De kracht van het geven 21 maart Amersfoort. Ik ga.


Waarom krijgen sommige mensen zoveel voor elkaar en anderen niet? Hoe bouw je met succes een (zakelijke) relatie op, verleid je ‘de klant’ en versterk je deze relatie? Waarom begint een goede relatie met geven?

Bestsellerauteur Jos Burgers is als gastspreker aanwezig bij het ICM Seminar op zaterdagmiddag 21 maart 2015 te Amersfoort, met als thema ‘De Kracht van het Geven’

Inhoudelijk Programma

Waarom krijgen sommige mensen zoveel voor elkaar en anderen niet? Hoe bouw je met succes een (zakelijke) relatie op, verleid je ‘de klant’ en versterk je deze relatie? Waarom begint een goede relatie met geven? Jos legt deze middag op een humoristische en prikkelende manier uit wat de kracht van geven is en wat je zoal kunt geven. Hij presenteert verschillende manieren van geven, die hij op een inspirerende manier met herkenbare praktijkvoorbeelden illustreert.

Spreker

Jos Burgers (1951) is een van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland. Na een studie Bedrijfseconomie aan de universiteit in Tilburg was hij ruim tien jaar docent Marketing & Marktonderzoek. Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren bedrijven en instellingen op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid.

Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars. Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor de presentaties die hij geeft. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.

http://www.icm.nl/events/jos-burgers-de-kracht-van-het-geven/

De Wet Van Snuf

Over olafwijman

Olaf Wijman (1959) is goed ingevoerd in de materie en gepokt en gemazeld als verkoper. In de wereld van medische hulpmiddelen en de zorg overziet hij alle facetten: de problemen maar vooral de oplossingen daarvan. Dankzij zijn brede werkervaring is hij zowel inhoudelijk als strategisch sterk. Hij is door de wol geverfd in sales, accountmanagement, salesmanagement, productkennis en –ontwikkeling en in educatie. Zijn kennis en werkervaring deed Olaf op bij grote spelers in de sector zoals Bauerfeind, Imgroma/Brocacef, Eli Lilly, Arion, Abena, King/Bunzl, Espria en Limatra. Maar hij kent de zorg ook uit eigen ervaring als verpleegkundige binnen diverse specialismen bij UMC St Radboud. Bovendien pionierde hij als een van de eerste ondernemers in de commerciële thuiszorg. De laatste jaren heeft Olaf als ad interim-adviseur binnen De Zorgmarkt zijn kennis enorm verbreed dankzij uiteenlopende succesvolle projecten (zoals Verzorgend Wassen), marketing en marktonderzoek, e-learning en innovaties in de basiszorg.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Een reactie op Jos Burgers – De kracht van het geven 21 maart Amersfoort. Ik ga.

  1. olafwijman zegt:

    De presentatie van Jos Burgers was top en inspirerend!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s