Traditioneel verkopen levert steeds minder op. Tijd voor actie.

Een van de belangrijkste redenen dat traditionele verkoop steeds minder werkt is de grote hoeveelheid informatie op  internet. Klanten zijn daardoor steeds meer en beter op de hoogte van mogelijke oplossingen voor hun ‘problemen’ dan traditionele verkopers die voornamelijk bezig zijn met de producten van het eigen bedrijf en de druk om deze te verkopen.

Verkopers en hun bedrijven zouden er goed aan doen om zich te specialiseren en zo de rol van expert op een bepaald gebied voor zichzelf te claimen.

Is het internet ook de plaats waar uw klanten zich oriënteren? Zorg dan dat u en uw bedrijf zich hier op de juiste manier presenteren. Zodat klanten direct kunnen zien welke ‘problemen’ er door u en uw bedrijf opgelost kunnen worden.

De Zorgmarkt kan u en uw bedrijf hiermee met raad en daad bijstaan.

Bel of e-mail voor een afspraak: 06-40100357 – olafwijman@dezorgmarkt.nl

Vriendelijke groet,

Olaf Wijman

Over olafwijman

Olaf Wijman (1959) is goed ingevoerd in de materie en gepokt en gemazeld als verkoper. In de wereld van medische hulpmiddelen en de zorg overziet hij alle facetten: de problemen maar vooral de oplossingen daarvan. Dankzij zijn brede werkervaring is hij zowel inhoudelijk als strategisch sterk. Hij is door de wol geverfd in sales, accountmanagement, salesmanagement, productkennis en –ontwikkeling en in educatie. Zijn kennis en werkervaring deed Olaf op bij grote spelers in de sector zoals Bauerfeind, Imgroma/Brocacef, Eli Lilly, Arion, Abena, King/Bunzl, Espria en Limatra. Maar hij kent de zorg ook uit eigen ervaring als verpleegkundige binnen diverse specialismen bij UMC St Radboud. Bovendien pionierde hij als een van de eerste ondernemers in de commerciële thuiszorg. De laatste jaren heeft Olaf als ad interim-adviseur binnen De Zorgmarkt zijn kennis enorm verbreed dankzij uiteenlopende succesvolle projecten (zoals Verzorgend Wassen), marketing en marktonderzoek, e-learning en innovaties in de basiszorg.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s