Vervolg op What’s in a name. Dan toch maar een nieuw visitekaartje?

Ik ben plezierig verrast dat in twee dagen tijd bijna 200 mensen de blog gelezen hebben op mijn website of op LinkedIn. Daarnaast een tiental  telefonische en emailreacties gekregen van verkopers. Belangrijkste vraag die naar voren kwam: wat zou er dan op mijn visitekaartje kunnen staan?

Hieronder volgen twee voorbeelden.

Voorbeeld 1: U bent Rayon Manager bij een groothandel in medische hulpmiddelen. Als titel zou u dan kunnen voeren:  Adviseur inkoop medische hulpmiddelen.

Voorbeeld 2: U bent Account Manager bij een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van incontinentieverzorgingsproducten. Op uw kaartje zou dan kunnen staan: zorgen voor een goede kwaliteit van incontinentiezorg of zorgen voor een goede kwaliteit van incontinentiezorg tegen gunstige kosten. Eigenlijk dus een ingekorte sales pitch.

In beide voorbeelden is het voor klanten en prospects duidelijk wat u voor hen kunt betekenen.

Vriendelijke groet,

Olaf Wijman

Over olafwijman

Olaf Wijman (1959) is goed ingevoerd in de materie en gepokt en gemazeld als verkoper. In de wereld van medische hulpmiddelen en de zorg overziet hij alle facetten: de problemen maar vooral de oplossingen daarvan. Dankzij zijn brede werkervaring is hij zowel inhoudelijk als strategisch sterk. Hij is door de wol geverfd in sales, accountmanagement, salesmanagement, productkennis en –ontwikkeling en in educatie. Zijn kennis en werkervaring deed Olaf op bij grote spelers in de sector zoals Bauerfeind, Imgroma/Brocacef, Eli Lilly, Arion, Abena, King/Bunzl, Espria en Limatra. Maar hij kent de zorg ook uit eigen ervaring als verpleegkundige binnen diverse specialismen bij UMC St Radboud. Bovendien pionierde hij als een van de eerste ondernemers in de commerciële thuiszorg. De laatste jaren heeft Olaf als ad interim-adviseur binnen De Zorgmarkt zijn kennis enorm verbreed dankzij uiteenlopende succesvolle projecten (zoals Verzorgend Wassen), marketing en marktonderzoek, e-learning en innovaties in de basiszorg.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s